100 kilo illegaal vuurwerk gevonden na melding schietincident Hoevenbos

mainImage
100 kilo illegaal vuurwerk gevonden na melding schietincident Hoevenbos

Agenten van het politieteam Zoetermeer hebben maandagavond 17 december zo’n 100 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen in een kelderbox aan het Hoevenbos in Meerzicht. Dit gebeurde nadat de agenten afkwamen op een melding dat er schoten gehoord zouden zijn in de omgeving van een kelderbox in een flatgebouw. Dat meldt de politie vandaag.

Rond 17:00 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij gaande zou zijn in een portiek van een flatgebouw aan het Hoevenbos. Ter plaatse troffen de agenten niemand aan. Net toen de agenten wilden vertrekken, kwam er een man naar hen toe die vertelde dat er op hem geschoten zou zijn. De man was niet gewond.

De agenten hebben daarop het hele flatgebouw doorzocht, maar niemand aangetroffen. Wel werd er een fragment van vermoedelijk een kogel gevonden, en een inslag. In overleg met de officier van justitie werd daarop de kelderbox doorzocht. In deze kelderbox werd zo’n 100 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen, alsmede een wapen, zo meldt de politie. De eigenaar van de kelderbox zal worden gehoord.

De recherche zoekt getuigen, zij kunnen zich melden op 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Fotobron: AS Media.


Foto: Digitaal Dagblad