Bedreiging portiers, diefstal, vernieling en forse boete

mainImage
Bedreiging portiers, diefstal, vernieling en forse boete

De politie Zoetermeer had de handen afgelopen weekend vol aan diverse incidenten in de stad. Vier verdachten, waarvan twee minderjarig, werden aangehouden vanwege winkeldiefstal. Eén van de meerderjarige verdachten zit nog vast voor onderzoek, omdat de man verdacht wordt van betrokkenheid bij diefstal in tenminste drie supermarkten. Een andere winkeldief heeft een dagvaarding gekregen, de twee minderjarigen krijgen met bureau Halt (jeugdstrafrecht) te maken. Eén van het viertal heeft, na het plegen van vernieling, nog een boete opgelegd gekregen door het OM van 350 euro.

Agenten moesten ook in actie komen voor een incident bij een horecagelegenheid in de stad. Twee verdachten werden daarbij aangehouden, omdat zij portiers zouden hebben bedreigd. Eén persoon kreeg een dagvaarding, bij de ander is er aanvullend onderzoek gaande.

Ook werden er diverse verdachten aangehouden na belediging, belemmering, mishandeling en signalering en dat resulteerde in diverse boetes. Twee verdachten worden voorgeleid bij de rechter-commissaris.


Foto: Digitaal Dagblad