mainImage

Getuigen gezocht na incident in Zoetermeer

14 juni 2020, 13:11 uur
112, Algemeen

Bij een steekincident op vrijdagavond 12 juni raakten twee jongens van vijftien jaar lichtgewond. Twee tieners, van veertien en zestien, zijn nog dezelfde avond aangehouden, meldt de politie Zoetermeer. 

'Rond 19.40 uur kwamen meerdere meldingen binnen dat er een persoon was neergestoken. Het incident vond plaats aan de Voorweg, daar kreeg een groep jongeren een onderling conflict waarbij werd gestoken. Een aantal jongeren renden weg naar omliggende locaties als de Van Leeuwenhoeklaan en Centrum West', aldus de politie.

De slachtoffers komen uit Harreveld en Zoetermeer. De politie startte direct een onderzoek. Meerdere verdachten werden aangehouden, waarvan een drietal later die avond weer naar huis werd gestuurd.

De verdachten uit Zoetermeer zitten vast en worden verhoord. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De recherche komt graag in contact met getuigen van het steekincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Deel dit bericht op Facebook! 


Foto: AS Media