Make-A-Wish in actie bij 112-dag Haaglanden

mainImage
Make-A-Wish in actie bij 112-dag Haaglanden

Daan (5), Bas (3), Abas (11) en Aydin (4) en hun familie gaan als vips de brandweer en politie helpen bij de demonstaties tijdens de 112-dag Haaglanden. Brandjes blussen, boeven vangen en nog veel meer. Make-A-Wish Nederland organiseert samen met deze hulpdiensten allerlei activiteiten voor deze kinderen, want dat is hun allerliefste wens.

De 112-dag vindt op 23 augustus (10:00-16:30 uur) plaats in het Zuiderpark in Den Haag. De vrijwilligers van Make-A-Wish Haaglanden zijn dan te vinden in de kinderarena bij de brandweeroefenbaan. Bij hen kunt u nieuwe wenskinderen aanmelden en zij geven graag meer informatie over de organisatie Make-A-Wish.

Via deze link is te zien waar in het Zuiderpark demonstraties plaatsvinden.

Over 112-dag Haaglanden: na het enorme succes in 2015, met ruim 50.000 bezoekers, organiseert Brandweer Haaglanden op donderdag 23 augustus een nieuwe editie. Onder meer de brandweer, ambulance en politie pakken groots uit en geven je een kijkje in hun wereld. Naast voorlichting en preventietips zijn er veel activiteiten te doen.

Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. De hulpdiensten in de regio Haaglanden werken vaak samen met Make-A-Wish om de liefste wens van een ziek kind te vervullen.

Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de steun van donateurs en partners noodzakelijk om samen het verschil te maken. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

Fotobron: Make A Wish Nederland.


Foto: Digitaal Dagblad