Man valt op vluchtstrook A12 en bestuurder onder invloed in Seghwaert

mainImage
Man valt op vluchtstrook A12 en bestuurder onder invloed in Seghwaert

De politie van Zoetermeer moest gisteravond meerdere keren ingrijpen bij verkeersincidenten waarbij er sprake was van alcohol- en drugsgebruik.

Agenten kregen rond 17:15 uur de melding binnen dat er een man zou lopen op de vluchtstrook van de A12. Agenten troffen ter plaatse een pechgeval aan met de bestuurder weer terug bij het voertuig. De persoon in kwestie bleek te zijn gevallen op de vluchtstrook en had een flinke hoofdwond opgelopen.

'Al snel ontstond het vermoeden dat de man onder invloed van behoorlijk wat alcohol het voertuig bestuurd had. Omdat hij in een ziekenhuis behandeld moest worden aan zijn verwondingen, werd door een politiearts bloed afgenomen,' meldt de politie Zoetermeer.

Het rijbewijs is op voorhand ingevorderd en na het ontvangen van de bloeduitslag zal er een proces-verbaal opgemaakt worden.

Later op de avond werd er een bestuurder onder invloed aangehouden op de Vaartdreef in Seghwaert. Bij de man werd bloed afgenomen en dit zal onderzocht worden in een laboratorium. Mogelijk volgt ook in deze zaak een proces-verbaal.

Fotobron: ANP.


Foto: Digitaal Dagblad