Overvaller bedreigde AH-personeel in De Leyens met wapen

mainImage
Overvaller bedreigde AH-personeel in De Leyens met wapen

De politie weet vandaag te melden dat er gisteravond bij de gewapende overval op de Albert Heijn aan de Broekwegzijde in De Leyens geen gewonden zijn gevallen. Wel werden de AH-medewerkers bedreigd met een vuurwapen en gedwongen geld uit de kassa te halen. Er is dan ook een geldbedrag buit gemaakt.

De overvaller ging er vervolgens vandoor in de richting Sartrezijde en zou linksaf zijn geslagen in de richting van de Bloemenhoek. De omgeving is vervolgens afgezocht met meerdere politie-eenheden, die daarbij werden ondersteund door een politiehelikopter. De verdachte werd echter niet meer aangetroffen.

De verdachte is een man van 20-25 jaar oud en ongeveer 1.85 meter lang. Hij droeg een grijskleurige capuchon en donkerkleurige broek. Verder kwam uit getuigenverklaringen naar voren dat het gaat om een man met licht getinte huidskleur, mager postuur en een dunne, donkere baard. Het vuurwapen dat hij bij zich had was zwart.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van dit incident en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. De politie kreeg de melding van de overval binnen rond 20:00 uur.

Fotobron: ANP.


Foto: Digitaal Dagblad