Politie houdt Zoetermeerse (38) verdachte aan

21 February 2020, 08:37 uur
112
mainImage

De politie hield afgelopen dinsdag 18 februari een 38-jarige verdachte uit Zoetermeer aan voor handel in verdovende middelen. Verder zijn er nog vier personen aangehouden die verdovende middelen afnamen bij de verdachte, meldt de politie Zoetermeer.

Het flexteam van district Zoetermeer-Leidschendam/Voorburg startte afgelopen maand, nadat het een tip had ontvangen, een onderzoek naar de handel van verdovende middelen door de verdachte. Uit diverse observaties werd duidelijk dat de verdachte vanuit zijn auto de afnemers van verschillende soorten verdovende middelen en illegale medicijnen voorzag.

In de woning van de 38-jarige verdachte werd een grote hoeveelheid drugs (onder meer cocaïne, wiet, XTC en heroïne) en illegale medicijnen (kamagra en temazepam) gevonden. Er lagen ook twee vuurwapens en een stroomstootwapen die de agenten, alsmede enkele luxe goederen, in beslag namen.

De 38-jarige verdachte wordt vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris. De vier afnemers zijn weer huiswaarts gestuurd.