Politiehond, wildplasser en vechtende taxichauffeurs

mainImage
Politiehond, wildplasser en vechtende taxichauffeurs

De politie van Zoetermeer zegt enkele 'bijzonder drukke' dagen achter de rug te hebben, met een hoop incidenten. Vooral afgelopen weekend verveelden de agenten zich bepaald niet. Zo werden er twee verdachten aangehouden na een inbraak aan de Van Ostadestraat in de wijk Dorp, waarbij één van de vluchters werd gevonden door de politiehond Thor. Door middel van tips van oplettende burgers konden de inbrekers worden herkend.

Verder was er een incident in een Zoetermeerse horecagelegenheid, waarna een persoon werd aangehouden op verdenking van mishandeling. De persoon in kwestie kreeg een dagvaarding mee naar huis. Weer een andere persoon kreeg een dagvaarding mee na wildplassen en belediging van agenten.

Daarbij bleef het niet afgelopen weekend. In twee gevallen moest de politie ingeschakeld worden vanwege huiselijk geweld, met als gevolg dat de verdachten een huis- en contactverbod krijgen en verantwoording dienen af te leggen tegenover de rechter.

Agenten hielden verder nog twee personen aan, één vanwege mishandeling na een ruzie tussen taxichauffeurs en de ander op verdenking van vuurwapenbezit.


Foto: Digitaal Dagblad