Rijden onder invloed, kopstoot en 1000 euro boete

mainImage
Rijden onder invloed, kopstoot en 1000 euro boete

De politie van Zoetermeer heeft afgelopen vrijdag- en zaterdagnacht tijdens een surveillance in de stad negen bestuurders aangehouden voor rijden onder invloed. Eén van de bestuurders had niet alleen gedronken maar ook verdovende middelen gebruikt. In twee gevallen was er sprake van zoveel alcoholgebruik, dat het rijbewijs direct werd ingevorderd.

Vrijdagnacht werd de politie eveneens opgeroepen voor een verkeersongeval, waarbij een fietser werd aangereden door een personenauto. Het slachtoffer kwam er met schouderklachten en beschadigingen aan de fiets vanaf. De bestuurder werd later aangehouden vanwege het verlaten van de plaats van het ongeval. De officier van justitie heeft de bestuurder een boete van duizend euro opgelegd.

De politie van Zoetermeer verrichtte afgelopen weekend ook een aanhouding nadat een verdachte twee personen had mishandeld. De dader, die aanvankelijk nog probeerde te vluchten, had iemand in het gezicht geslagen en een ander persoon een kopstoot gegeven. 'Aangezien de mishandeling aanzienlijk was en de verdachte nog schorsende voorwaarden had voor een eerdere straf, mocht hij het weekend vast blijven zitten om zich maandag bij de rechter-commissaris te verantwoorden,' aldus de politie Zoetermeer.

Foto: archief.

Fotobron: AS Media.


Foto: Digitaal Dagblad