Schietincident in Zoetermeer

mainImage
Schietincident in Zoetermeer

Bij een discotheek aan de Van der Hagenstraat in het Van Tuyllpark zijn vannacht meerdere schoten gelost met een vuurwapen. Dat meldt de politie vandaag. Er zijn geen gewonden gevallen.

Een auto die later in de nacht brandend werd aangetroffen in Gouda, was mogelijk betrokken bij het incident. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen dringend op zich te melden.

Omstreeks 02:45 uur kwam een melding binnen dat er door een getuige was gezien dat er vanuit een rode auto schoten gelost waren op de club aan de Van der Hagenstraat. Direct werd de omschrijving van de auto doorgegeven aan de eenheden op straat en gingen agenten in de omgeving en bij de opritten van de snelweg A12 op jacht naar de daders. Ondanks de uitgebreide zoektocht, werden vooralsnog geen verdachten aangehouden.

Autobrand


Ter plaatse werd het onderzoek opgestart, dat de hele nacht geduurd heeft. Bij de club werden kogelinslagen en hulzen aangetroffen. Met wat voor wapen is geschoten, wordt onderzocht. Op de Tesselschadestraat / Wilhelminaweg in Gouda werd later in de nacht een autobrand gemeld. Deze auto bleek sinds eind augustus gestolen te zijn. Vlak na het ontstaan van de autobrand, werd een donkere auto gezien die weg reed.

De recherche roept getuigen op zich te melden via nummer 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Fotobron: ANP.


Foto: Digitaal Dagblad