Verdachte onder invloed verlaat plaats ongeval

mainImage
Verdachte onder invloed verlaat plaats ongeval

Een merkwaardig ongeval gistermiddag op de A12 in de richting van Zoetermeer. Een bestuurster werd rond 16:00 uur aan de achterzijde van haar auto geraakt door een ander voertuig, waarvan de bestuurder besloot om met schade en al door te rijden.

'Opeens hoorde de bestuurster een harde klap aan de achterkant van haar voertuig. Haar auto begon hierop te slingeren en gelukkig kon de vrouw de controle over haar voertuig houden. Nog voordat de vrouw door had wat er gebeurd was, zag de vrouw dat een auto haar passeerde waarvan de gehele voorzijde in elkaar lag,' reconstrueert de politie Zoetermeer het ongeluk.

Een oplettende getuige bleef achter de verdachte rijden die later door de politie werd aangehouden. De daaropvolgende speekseltest viel positief uit, de alcoholcontrole negatief.

De verdachte dient zich binnenkort bij een rechter te verantwoorden voor het verlaten van een plaats van ongeval en het rijden onder invloed van een stof. Het voertuig van het slachtoffer is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Fotobron: ANP.


Foto: Digitaal Dagblad