Zoetermeers Dagblad | Verkeerscontroles door heel Zoetermeer

Verkeerscontroles door heel Zoetermeer

mainImage

De politie heeft gisteren weer op diverse plekken in Zoetermeer verkeerscontroles gehouden. De locaties waar dat gebeurde, zijn aangedragen door bewoners bij de wijkagenten en via social media.

Op de Clauslaan en Willem Dreeslaan werd tegen tien bestuurders proces-verbaal opgemaakt vanwege het overschrijden van de maximumsnelheid. Op de Dadelgaarde met de Zegwaartseweg werd gecontroleerd op het negeren van het stopbord, meldt de politie Zoetermeer. Er werden daar vijf overtredingen geconstateerd.

Bij Tuincentrum De Driesprong werden vijftien personen bekeurd voor het negeren van een gesloten verklaring. Op de Aziëweg en Meerzichtlaan werd gecontroleerd op snelheid. Op beide locaties werden geen overtredingen geconstateerd.

Op de Mandelabrug werd gecontroleerd op het gebruik van het onverplicht fietspad door snor- en bromfietsers met een verbrandingsmotor. Daar werden eveneens geen overtreders waargenomen. Tot slot werd er gecontroleerd op de Zuidweg ter hoogte van parkeerplaats De Lus op het negeren van het rode verkeerslicht. Iedereen hield zich op deze locatie aan de regels.


Foto: Politie Zoetermeer