Verwarde vrouw loopt op A12 nabij Zoetermeer

mainImage
Verwarde vrouw loopt op A12 nabij Zoetermeer

Grote consternatie gisteravond op de A12 tussen Zoetermeer en Den Haag. Een verwarde vrouw stak meerdere malen de snelweg over en bracht daarmee zichzelf en andere weggebruikers in groot gevaar. De politie kreeg de melding hiervan rond 18:30 uur binnen. Na diverse pogingen wisten agenten haar van de weg te halen en mee te nemen naar het politiebureau in het Stadshart.

De vrouw was volgens de politie 'zeer agressief' en zij probeerde onder meer om de ramen van de politieauto te vernielen.

'Na overleg met de centralist van de meldkamer werd de surveillanceauto in Zoetermeer nabij het Stadshart stil gezet in afwachting van een ambulance. De vrouw maakte op de agenten een zeer verwarde en agressieve indruk door het mogelijke gebruik van drank en verdovende middelen. In afwachting op de ambulance ging de vrouw op straat wild om zich heen slaan en werd zij wederom agressief,' aldus de politie.

De politieagenten hebben haar daarop met gepast geweld in bedwang weten te houden. Agenten zijn met de vrouw in de ambulance meegereden naar het ziekenhuis waar zij werd overgedragen aan de hulpverlening.

Fotobron: ANP.


Foto: Digitaal Dagblad