Zoetermeers Dagblad | Bouw van Gymworld in Zoetermeer is afgerond

Bouw van Gymworld in Zoetermeer is afgerond

mainImage

Het nieuwe Gymworld aan de Amerikaweg 135 in Zoetermeer wordt aanstaande maandag 13 juli opgeleverd. De aannemer Remmers Bouwgroep draagt het gebouw op die dag formeel over aan de gemeente Zoetermeer.

Na de formele oplevering ontvangen de gebruikers van Gymworld de sleutel en kunnen zij beginnen met het inrichten van het gebouw. Naar verwachting starten zij het nieuwe sportseizoen met een feestelijke opening in september.

Komende maandag staat er ook één en ander op het programma bij de overdracht. Wethouder Ingeborg ter Laak (sport en verenigingen) zal namens de gemeente Zoetermeer acte de présence geven en datzelfde geldt voor de directeur van de Remmers Bouwgroep, de heer Picavet. Ook zal de ondertekening plaatsvinden van het 'proces-verbaal van oplevering' en zullen er rondleidingen zijn voor genodigden. 

Over Gymworld Zoetermeer
Gymworld Zoetermeer is een nieuwe gymnastiek-accommodatie die als doel heeft de gehele gymnastieksport in Zoetermeer te versterken. In dit nieuwe iconische gebouw gaan nog dit jaar rond de 4000 Zoetermeerse gymnasten sporten. De grootste verenigingen die straks een plek krijgen in Gymworld zijn GV Pro Patria en CGV Zoetermeer. Ook is er ruimte voor freerunning, dansen, een sportmedische voorziening zoals fysiotherapie en een horecabedrijf.


Foto: Chris van Dijke