Zoetermeers Dagblad | Is een garagebox in Zoetermeer wat voor jou?

Is een garagebox in Zoetermeer wat voor jou?

mainImage

Al tientallen Zoetermeerders, alsmede mensen uit omliggende gemeenten, hebben een optie tot koop bedongen op één van de XL BOX-garageboxen die gerealiseerd worden aan de Industrieweg 12 in Rokkehage (wijk 12). Op die locatie komen in 2020 maar liefst 135 drive-in garageboxen van diverse groottes die zowel te koop als te huur zijn.

Ook zeer aantrekkelijk voor beleggers, want investeren in deze courante verhuurde garageboxen biedt een hoog rendement met een relatief laag risico. Hobbyisten, zzp'ers, mensen die gaan verhuizen/renoveren, ondernemers met klusbedrijven; de groep inschrijvers is zeer gemêleerd. Inmiddels hebben zo'n vijftig mensen zich aangemeld voor koop van een garagebox.

Met name de vernieuwende combinatie van veilige opslagruimte met een flexwerkplek in de business-lounge spreekt ondernemend Zoetermeer zeer aan. Veilig en comfortabel laden/lossen doordat alle boxen per auto bereikbaar zijn wordt ook als een enorm pluspunt ervaren, zo bleek uit de positieve reacties. Het terrein zal 24 uur per dag, zeven dagen in de week toegankelijk zijn.

Nieuwe concept

XL BOX wil deze vernieuwende work & store-formule in meerdere steden in de Randstad uitrollen, maar Zoetermeer heeft dus de primeur. Een stad met ruim 125.000 inwoners waar door de vele nieuwbouw steeds minder ruimte is voor woningen met een berging of garage. Bovendien ligt het complex van XL BOX Zoetermeer tegen het centrum aan van Zoetermeer en heel dichtbij de A12. Ideaal, ook voor als je in de omgeving van Zoetermeer woont. 

De oplevering van het nieuwe complex wordt eerste kwartaal 2020 verwacht waarna de garageboxen in gebruik kunnen worden genomen.

Ga naar www.xlboxzoetermeer.nl om je in te schrijven. Op = op. 

Contactgegevens
Adres: Industrieweg 12 Zoetermeer (dichtbij A12)
Telefoon: bel gratis 085-0070709
Email: [email protected]
Website : www.xlboxzoetermeer.nl