Zoetermeers Dagblad | Morgen speciale paasviering ONC-leerlingen

Morgen speciale paasviering ONC-leerlingen

mainImage

De paasviering voor de leerlingen van het Oranje Nassau College (ONC) belooft bijzonder te worden. De inhoud van de viering wordt verzorgd door rapper en zanger ‘Blackrockstar’ Rivelino Rigters en de kerk GODcentre Leiden. Door middel van Rigters levensverhaal, dans, rap en een live band wordt de boodschap van Pasen verteld. De paasviering vindt morgen plaats in het Stadstheater en is voor zowel de leerlingen van ONC Clauslaan als ONC Parkdreef.

Toen hij 13 was beroofde hij zijn eerste slachtoffer en kwam in de jeugdgevangenis terecht. Inmiddels heeft Rivelino Rigters twee boeken geschreven en geeft hij shows in het hele land. Rigters koos ervoor zijn lifestyle te doorbreken. Hij leerde van zijn fouten en bouwde een positief bestaan op waarin God, muziek en jongeren centraal staan. Met zijn persoonlijke verhaal wil hij jongeren inspireren en motiveren hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

De leerlingen van het ONC bereiden zich tijdens de dagopeningen voor op de speciale paasviering. Aan de hand van een interview dat de EO met Rigters had, gaan de ONC’ers in gesprek met hun mentor. Via een speciaal Instagramaccount kunnen leerlingen nu al, op de dag van de viering én daarna, vragen stellen. Een medewerker van GODcentre zal de vragen beantwoorden.


Foto: Digitaal Dagblad