mainImage

Start nieuwe reeks trainingen Stichting Piëzo

Afbeelding is niet meer beschikbaar
4 april 2018, 11:42 uur
Algemeen

In de werkplaats duurzaamheid van de Ambachtenwerkplaats bij Stichting Piëzo start volgende week woensdag 11 april een nieuwe reeks trainingen voor zogeheten 'consulenten duurzaam'. Deelnemers aan deze training worden opgeleid en ingewerkt om zodat zij andere mensen energie-bewuster kunnen maken, bijvoorbeeld met het geven van informatiebijeenkomsten (energieparty's) of controle op onnodig energieverbruik (energiescans). Ook gaan de deelnemers aan de slag met diverse presentatietechnieken.

'Doel van de energieparty’s en de –scans is om Zoetermeerders bewuster om te laten gaan met energie, het energiegebruik in de eigen woning omlaag te brengen (en uiteindelijk ook de energierekening). (Lerende) vrijwilligers van Piëzo zijn opgeleid als consulent duurzaam en kunnen hun talenten en vaardigheden door mee te helpen aan de uitvoering van het project verder ontwikkelen,' aldus Stichting Piëzo.

De gratis trainingen zijn op 11 en 18 april, 9, 16, 23 en 30 mei (steeds van 09:15 tot 11:15 uur) aan het Vrouwenhuiswaard 7 in Meerzicht. Tijdens de training is er gratis kinderoppas beschikbaar. Voor meer informatie/aanmelden: [email protected] of 079-8881928.

Fotograaf: Henk Leentfaar.


Foto: Digitaal Dagblad