Zelfbrengdepot in Zoetermeer dicht door 'chaos'

20 March 2020, 10:13 uur
Algemeen
mainImage
Zoetermeers Dagblad

Het Zelfbrengdepot aan de Argonstraat sluit vandaag, vrijdag 20 maart, vanaf 10.30 uur tot nader order haar deuren. 'Door de grote toeloop en de daardoor ontstane chaos is de gemeente genoodzaakt om het depot tijdelijk te sluiten'.

Verder zegt de gemeente: 'Het ophalen van huishoudelijk afval is een vitale maatschappelijke taak. Als het rest- en gft afval niet kan worden opgehaald, heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid en milieuhygiëne. Het beschermen van de medewerkers tegen een infectie is dan ook van zeer groot belang'.

Geen afspraken
Tot nader order kan er geen afspraak meer worden gemaakt voor het ophalen van grofvuil, tenzij daar zwaarwegende redenen voor zijn. De reeds geplande afspraken grofvuil worden afgezegd. Indien u al een afspraak met de gemeente had voor het ophalen van grofvuil wordt u gebeld en/of ontvangt u een brief.

Telefonische afspraak
Voor dringende zaken, zoals het leeghalen van een huis bij overlijden, kunt u telefonisch contact opnemen via 14 079 op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt.