Zoetermeers Dagblad | Zoetermeerder succesvol met keukenbedrijf

Zoetermeerder succesvol met keukenbedrijf

mainImage

Komt er een verhuizing aan of ben je aan het renoveren en zoek je een nieuwe keuken? De Boer Maatwerk in interieur, het bedrijf van Zoetermeerder Jacob de Boer, levert eerste klas meubilair dat naadloos bij jouw wensen aansluit. Ambachtelijk vervaardigd door gepassioneerde vakmensen en met behulp van de nieuwste technieken. Keukens kun je hier krijgen in alle soorten en in alle prijsklassen. Je wordt daarbij van begin tot eind begeleid, van concept tot realisatie.

"Je wordt bij ons altijd aangenaam verrast", zegt De Boer. "95 procent van de mensen die hier binnen komen, koopt ook een keuken." 

Jacob de Boer nam het in 1932 opgerichte bedrijf in 2015 over. Sindsdien zit de onderneming in de lift. Het personeelsbestand nam rap toe en Het Financieele Dagblad kende De Boer Maatwerk in interieur zowel in 2017 als 2018 de FD Gazelle toe, de award voor snelst groeiende bedrijven in Nederland.  

Kortom: ben jij op zoek naar een keuken voor jouw woning of bedrijf? De Boer Maatwerk in interieur kan dan wel eens een match zijn.

Meer informatie: 0182-512278, [email protected] of kom eens langs bij de werkplaats aan de Gouderaksedijk 24 in Gouda en laat je voorlichten.


Foto: Chris van Dijke