12 december start verkoop fase 2 woningen Juweel

10 December 2019, 10:30 uur
Bouw & Wonen
mainImage

Op 12 december 2019 start de verkoop van de tweede fase van plan Juweel in Rokkeveen. Dit gebeurt met een verkoopmanifestatie bij Dekker Zoetermeer van 17.30 tot 19.30 uur. Tijdens deze manifestatie wordt de brochure verstrekt en worden de prijzen per woning bekendgemaakt, ook zullen de makelaar, projectontwikkelaar en kopersbegeleider van de aannemer aanwezig zijn voor het beantwoorden van al uw vragen. De Makelaars van Erik en Jeroen Jenné ontfermt zich over de verkoop.

 

Vanaf 12 december treft u een digitaal inschrijfformulier aan op de website www.juweelzoetermeer.nl. U kunt zich via dit formulier tot 5 januari 2020 inschrijven op uw favoriete woning(en). Geef de woning van uw grootste voorkeur aan als eerste voorkeur. Het verzoek is om per huishouden één inschrijfformulier in te vullen, meerdere inschrijvingen worden niet in behandeling genomen. 

Maak kennis met de woningen
De tweede fase bestaat uit 13 unieke vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen verdeeld over de woningtypes Máxima, Beatrix, Juliana en Wilhelmina. Maak hieronder kennis met de verschillende woningtypes.

Woningtype Máxima - bouwnummer 59, 63, 68 - prijzen vanaf € 699.000 v.o.n.
De vrijstaande woningen zijn verdeeld over twee types. Type Máxima is daar één van. Máxima is een prachtige woning die 3 keer voorkomt in het plan, toch is iedere woning uniek door de variatie in kapvorm, gevelbekleding en kleur metselwerk. De woning is voorzien van een sfeervolle mansarde kap. Op een woonoppervlakte van circa 181m² biedt dit woningtype ruimte voor een grote woonkeuken, woonkamer, drie slaapkamers, ruime badkamer en een vrij indeelbare zolder. Tevens is de woning voorzien van een ruime berging aangrenzend of losstaand van de woning. Deze woningen zijn gelegen op kavels variërend van circa 360 tot 470m². Op eigen terrein is ruimte voor parkeren.

Type Beatrix - bouwnummer 66 & 67 - 69 & 70 - prijzen vanaf € 610.000 v.o.n.
Type Beatrix is een twee-onder-één-kapwoning en heeft wel iets weg van type Máxima. De grootste gelijkenis zie je in de kapvorm, dit type is namelijk eveneens voorzien van een imposante mansarde kap. De vlakke dakpan geeft dit woningtype een stijlvolle uitstraling. Afhankelijk van bouwnummer zijn de gevels voorzien van onderhoudsvriendelijke houten gevelbekleding. Dit woningtype komt 4 keer voor in het plan. De woning biedt met een breedte van 6,0 meter voldoende ruimte voor een ruime woonkeuken aan de voorzijde en aangrenzend aan de tuin een fijne woonkamer. Op de verdieping tref je 3 ruime slaapkamers, badkamer met separate toiletruimte en een grote zolder waar voldoende ruimte is voor het creëren van 2 extra slaapkamers. Fietsen berg je op in de ruime berging en parkeren kan op je eigen oprit. Dit type heeft een woonoppervlakte van circa 155m² en de kaveloppervlakte varieert per bouwnummer van circa 240 - 275m².

Woningtype Juliana - bouwnummer  60, 71 - prijzen vanaf € 665.000 v.o.n.
Deze vrijstaande woning springt direct in het oog door de sfeervolle erker aan de voorzijde en de tot halverwege de kap opgetrokken zijgevel. Door deze architectonische elementen krijgt de woning niet alleen een geweldige uitstraling, maar biedt het ook een royale woonruimte van zo'n 165m². Of je je nu in de grote keuken, gezellige woonkamer, op de verdieping in één van de 3 slaapkamers, of in de ruimte badkamer bevindt, in dit huis voel jij je direct thuis! De 10 meter diepe zolderruimte is naar eigen wens in te delen. Dit woningtype komt slechts 2 keer voor in het plan, bouwnummer 60 is gelegen op een kavel van circa 390m² en bouwnummer 71 op een kavel van circa 330m². 

Type Wilhelmina - bouwnummer 61 & 62 - 64 & 65 - prijzen vanaf € 665.000 v.o.n.
Een woning als deze kom je slechts zelden tegen. Deze twee-onder-één-kapwoning heeft wederom een geweldige, onderscheidende uitstraling. Dit komt mede doordat er onder dit woningtype, die slechts 4 keer voorkomt in het plan, zich 2 woningen bevinden met een rode dakpan. In zowel fase 1 als 2 komen er geen andere woningen voor met een rode dakpan. Dit woningtype is voorzien van grote raampartijen en gezellige dakkapellen, die voorzien zijn van een sfeervolle roedeverdeling. De enorme kap doet vermoeden dat het hier niet om een twee-onder-één-kapwoning gaat, maar eerder om een rij van drie woningen. Niets is minder waar. Deze woning is namelijk bijna 10 meter breed en 10 meter diep. Wens je een ruime woonkeuken met kookeiland, een grote eettafel en een royale zithoek? Niets is te gek in deze woning. Op de 1e verdieping tref je maar liefst 4 slaapkamers en een heerlijke badkamer met separaat toilet. Op de 2e verdieping creëer je bijvoorbeeld een logeerkamer of een lekkere hobbyzolder. Dit woningtype varieert per bouwnummer van circa 180 - 195m². De kaveloppervlakte bedraagt circa 365m².

Meer informatie gewenst?
Het team van De Makelaars ziet jou graag op de start verkoop!
Datum: 12 december 2019
Tijd: 17.30 tot 19.30 uur 
Locatie: Dekker Zoetermeer,
Adres: Scheglaan 12 Zoetermeer.