Zoetermeers Dagblad | De Edison: 20 nieuwe bedrijfsunits in Z'meer

De Edison: 20 nieuwe bedrijfsunits in Z'meer

mainImage

Deze maand start de verkoop van nieuwbouwproject 'De Edison' in Zoetermeer. Van der Kooy Vastgoed ontwikkelt samen met de gemeente Zoetermeer op een perceel bij bedrijventerrein Zoeterhage, ter hoogte van de Edisonstraat, twintig bedrijfsunits voor zzp'ers en ondernemers uit het mkb.

Afmetingen & prijzen

De units variëren in grootte van 49 tot 130 vierkante meter en de prijzen van de bedrijfsunits, die casco worden opgeleverd, lopen uiteen van circa 115.000 tot 225.000 euro. Kopers hebben de keuze uit vier typen: A. (49m2 = 115.000 euro), B. (75m2 = 150.000 euro), C. (84m2 = 160.000 euro) en D. (130m2 = 225.000 euro). Kopers worden automatisch lid van de VvE die zorgt voor het uitvoeren van klein en groot onderhoud en de gemeenschappelijke belangen behartigt.   

Ideale locatie

"Het is een ideale locatie voor mensen die zoeken naar extra opslagruimte of een investering", zegt projectleider Thijmen Cornelissen van Van der Kooy Vastgoed. "Het terrein ligt dicht bij de woonwijken Oosterheem, Noordhove en Seghwaert." Hij benadrukt dat er heel bewust gekozen is voor dit soort bedrijfspanden.

"En de units liggen direct aan een belangrijke verbindingsweg tussen de woonwijken, dat maakt dit een ideale locatie voor bedrijven en particulieren die opslag of een investering zoeken."

Duurzaam

De bedrijfsunits van De Edison voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en de oplevering is zonder gasaansluiting. Het plaatsen van zonnepanelen behoort er tot de mogelijkheden en door de hoogwaardige isolatie zijn de units tevens geschikt om te verwarmen en koelen door middel van een warmtepomp-installatie. Er is gekozen voor een duurzaam ontwerp en materialen die daarbij aansluiten.

De units worden afgewerkt met hoogwaardige gevelelementen met gevelmetselwerk. De daken krijgen een extra sterke dakbedekking met een lange levensduur (standaard 10 jaar garantie).

Bereikbaarheid

Het complex is 24/7 bereikbaar en alle units beschikken over minimaal één privéparkeerplaats voor de eigenaar. Ander pluspunt: er zijn in de nabijheid openbaar vervoer-voorzieningen met bijvoorbeeld het RandstadRail-station en de A12 ligt niet ver van 'De Edison' vandaan.

De start van de bouwwerkzaamheden voor project De Edison staat gepland voor oktober 2020. Voor meer informatie en inschrijven: www.edisonbedrijfsunits.nl