Digitale snelweg zorgt voor kansen, bereik en zichtbaarheid

20 March 2023, 08:12 uur
Columns
mainImage

Even een update. Onze redactie brengt de hele dag door nieuws. Dit begint al in de ochtend omstreeks 6.00 uur en loopt door tot in de avonduren. Houd daarom onze editie nauwlettend in de gaten. Dit kan via de krant zelf, maar ook via onze app, facebook-pagina en of twitter-kanaal. Tevens wordt er iedere dag een E-paper verzonden waarvoor lezers zich kunnen aanmelden, zodat het nieuws in uw e-mail komt. 

Onze lezersaantallen zijn weer enorm gestegen. In een persoonlijk gesprek deel ik graag dit stukje bedrijfsinformatie. Dit is ook voor lokale overheden, bedrijven, stichtingen, verenigingen en (maatschappelijke) organisaties bijzonder interessant. Ik ben daarom trots op onze redactie, columnisten en andere medewerkers. Bij een samenwerking denken we overigens gericht mee voor social media campagnes. Vooral op het gebied van personeelswerving hebben we hierbij veel ervaring opgedaan. De digitale snelweg zit dan vol met verrassingen en kansen. Hiermee steunen we ook gemeenten om bijvoorbeeld de raads- en commissievergaderingen bij het grote publiek veel meer onder de aandacht te brengen. 

We zorgen niet alleen voor zichtbaarheid, maar zijn zelf ook binnen de gemeente zichtbaar. Tevens verbinden we onze partners met wie we een samenwerking hebben met voor hen interessante partijen. Ook houden we Ronde Tafel gesprekken en debatten zoals vorige week bijvoorbeeld het ROC Mondriaan Onderwijs Debat. Tevens zijn we (media)partner van events of bijzondere bijeenkomsten. Enorm inspirerend. 

Media is eigenlijk een heerlijk vak. Je blijft je iedere dag verbazen. Ik twitter overigens onder persoonlijke titel onder de naam JournalistBart.  Twitteren is dan ook weer helemaal in. Iedere bericht van onze edities wordt via het gelijknamige twitter-kanaal en facebook-kanaal van de krant geplaatst. 

Kortom, blijf ons volgen. Doe het een paar per dag om vooral niets te missen. Interesse in een afspraak voor een samenwerking of kopy voor de redactie? Mail naar [email protected]

Ik kom persoonlijk graag langs op de koffie. Bij ons op kantoor staat de koffie eveneens klaar, houden we werklunches c.q. presentaties en na vijven worden de flessen wijn ontkurkt.