Bloedspoor leidt naar overvaller avondwinkel Van Zeggelenlaan

29 January 2023, 18:27 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Beatrice Murch (Archieffoto/CC BY 2.0)

In een avondwinkel aan de Van Zeggelenlaan in Den Haag is zaterdagavond 28 januari een medewerker gewond geraakt bij een overval. Een bloedspoor vanuit de avondwinkel leidde naar een woning aan de Goeverneurlaan. In die woning werd een 37- jarige vrouw aangehouden.

Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van een overval op de avondwinkel in het Laakkwartier. Een medewerker verklaarde dat hij door een vrouw was bedreigd met een scherp voorwerp. Vervolgens ontstond er een worsteling tussen de medewerker en de overvaller. De medewerker en de verdachte raakten beiden licht gewond.

Agenten troffen vanuit de avondwinkel op straat een bloedspoor aan. Dit bloedspoor hield op bij een woning aan de Goeverneurlaan. In die woning werd de overvaller aangehouden, deze 37- jarige vrouw uit Den Haag bleek ook gewond te zijn. De verdachte zit nog vast en wordt gehoord.

Onderzoek straatroof

De recherche onderzoekt of de aangehouden vrouw eerder die zaterdagmiddag ook betrokken is geweest bij een straatroof op de Van Zeggelenlaan. De politie komt graag in contact met getuigen van dat incident en het mogelijke slachtoffer van de straatroof.