mainImage

Mini-album van Anouk op laatste moment teruggehaald

22 april 2022, 21:51 uur
Den Haag & Regio

De nieuwe cd ‘Trails Of Fails’ van de Haagse zangeres Anouk, dat vandaag zou verschijnen, is op het laatste moment teruggehaald. Op de hoes van het mini-album blijkt een verkeerde titel te staan.

Fans van Anouk kregen donderdag een mailtje dat het fysieke album vrijdag nog niet zou worden bezorgd vanwege een productiefout. Toch bleken sommige winkels de cd wel al te hebben verstuurd.

Op de cover van deze misprints staat als titel ‘Are We There Yet’ in plaats van ‘Trails Of Fails’. Op de cd zelf staat de titel wel goed. De platenmaatschappij van Anouk laat nu snel nieuwe hoesjes maken, zodat de cd’s alsnog kunnen worden verstuurd.

Tekst gaat door onder foto.

Juiste hoesje

Mensen die de cd bij onlinewinkel Bol.com hebben besteld, kregen vandaag ook de misprint thuisbezorgd. Het bedrijf laat in een mail aan de kopers weten dat zij een nieuw exemplaar mogen aanvragen met het juiste hoesje eromheen. De foute versie mogen ze houden.

‘Trails Of Fails’ van Anouk is sinds vandaag wel al te beluisteren op de verschillende streaming platforms. In de iTunes albumlijst kwam het album vandaag binnen op de eerste plaats.


Foto: Marc de Groot