Zoetermeers Dagblad | Activiteiten voor Zoetermeerse senioren
mainImage

Activiteiten voor Zoetermeerse senioren

22 juli 2021, 18:40 uur
Lokaal

Community tegen eenzaamheid, waar Bibliotheek Zoetermeer een onderdeel van is, organiseert voor senioren een programma vol zomeractiviteiten. Alle activiteiten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk en aanmelden is niet nodig.

Snuffelen tussen de boeken
Maandagmiddag 19 juli, 2 en 16 augustus van 14.30 – 16.00 uur in het Forum

Samen met een ervaren medewerker van de Bibliotheek snuffelt u tussen de boeken en krijgt u praktische leestips. Leer nieuwe boeken kennen binnen uw favoriete genre. Samen met de andere deelnemers kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee napraten over de boeken.

Fotoalbum-babbels
Maandagmiddag 26 juli, 9 en 23 augustus van 14.30 – 16.00 uur in het Forum

Heeft u mooie fotoalbums in de kast liggen met geweldige verhalen over die mooie bijzondere vakanties of andere belevenissen? Neem ze mee naar Fotoalbum-babbels en deel deze herinneringen met de andere deelnemers onder het genot van een kopje koffie en thee. U bent natuurlijk ook welkom om alleen te luisteren en te kijken naar de foto’s. De bibliotheek zorgt dat er ook interessante reisgidsen en culturele boeken zijn.

Voorleesplezier
Woensdagmiddag 28 juli, 11 en 25 augustus van 14.30 – 16.00 uur in het Forum

Genieten van een mooi verhaal uit verschillende culturen, met koffie, thee en iets lekkers. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor ontmoeting, napraten over het verhaal en gezellige babbels.

Actief aan de slag
Donderdagochtend 22 en 29 juli, 5, 12, 19 en 26 augustus van 10.00 – 12.00 uur in het Forum

Breien of haken, gezellig kletsen en elkaar leren kennen of een leuk kaart- of bordspel doen. Alles is mogelijk. Kom gezellig langs om met andere deelnemers een spelletje mee te spelen. U mag uw eigen favoriete spel meenemen. Iedereen is welkom.

Voor meer informatie over alle activiteiten van de Community tegen eenzaamheid kijkt u op de website of haalt u de flyer in de bibliotheek in het Forum Zoetermeer.