Zoetermeers Dagblad | Architectuurwandelingen in Zoetermeer
mainImage

Architectuurwandelingen in Zoetermeer

15 september 2021, 07:15 uur
Lokaal

Vanaf maandag 20 september kun je in de herfst wekelijks de dag starten met een architectuurwandeling. Kunsthistorica Simone Langeveld, tevens samensteller van de wandelkaarten die in samenwerking met ArchitectuurPunt Zoetermeer, het voormalige Floravontuur en het huidige Zoetermeer is de plek tot stand gekomen zijn, neemt u graag mee op pad door de verschillende woonwijken van de stad.

Na afloop van een wandeling ontvangt iedere deelnemer een wandelkaart van de gelopen route. Krijg nog meer oog voor de bebouwde omgeving van Zoetermeer en laat je inspireren tijdens één van de wandelingen. Deze zijn gepland op maandagochtend én op vrijdagochtend (na de herfstvakantie). Duur van een wandeling: maximaal 2,5 uur. Start om 09.30 uur.

Iedere keer wordt een andere wandeling begeleid door gidsen. Deelname aan de wandelingen is gratis, maar aanmelden via de architectuuragenda op www.architectuurpuntzoetermeer.nl is noodzakelijk. Er is plaats voor maximaal tien wandelaars.

De wandelkaarten zijn ook verkrijgbaar in het Stadhuis-Forum voor iedereen die zich wil laten inspireren om eens een ander ommetje te maken in de eigen stad.


Foto: Dick Valentijn