Dekker Zoetermeer biedt voor Kerst de mogelijkheid om een kerstmenu bestaande uit drie gangen af te halen. Deze kun je tot en met maandag 21 december bestellen via 079-3684242 of [email protected].
De gerechten kunnen worden afgehaald op Eerste en Tweede Kerstdag tussen 11.00 en 17.00 uur. De gerechten zijn voorzien van een bereidingswijze.
Per persoon is er keuze uit één voorgerecht, één hoofdgerecht en één nagerecht.
Driegangenmenu:
Pompoensoep - met komijn, gember en rode peper
Gerookste eendenborst - met chutney van stoofperen, kruidencakecroutons en rozijnen.
Zalmbonbon - gevuld met krabsalade en een citrusdressing gegarneerd met schaal- en schelpdieren.
*****
Wildpeper - van hert, zwijn en haas in rode wijn
Zalm wellington - met spinazie en boursin
Parelhoen - gevuld met tuttifrutti en cranberrysaus
Hertenbiefstuk - met aardpeercrème en cacaojus
Linzenstoofpotje - met paddenstoelen en aardpeercrème
(Bij de hoofdgerechten serveert Dekker naar wens aardappelpuree of rozemarijn-aardappeltjes)
*****
Tiramisu Trifle
Blueberry cheesecake
Prijs: 37,50 euro per persoon
Plateaus
Visplateau - zalmsalade, langoustines, gerookte zalm, gerookte forel, gerookte makreel, garnalen, rivierkreeftjes, mosselen, olijven, gevuld ei.
Vleesplateau - vleessalade, paté, parmaham, pastrami, boeren beenham, gerookte kalkoenfilet, mortadella, olijven, gevuld ei.
(Beide platen worden geserveerd met brood, kruiden, boter en aioli)
Prijs: 40 euro (2 personen), 75 euro (4 personen), 100 euro (6 personen).