Burgemeester betuigt medeleven na overlijden wijkagente

21 November 2022, 16:47 uur
Lokaal
mainImage
Politie Zoetermeer

Burgemeester Michel Bezuijen heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan het politiebureau in Zoetermeer om zijn medeleven te betuigen aan de nabestaanden en collega's van de overleden wijkagente Kim Minnee. Zij overleed gisteren plotseling. 

De verslagenheid onder de nabestaanden, collega's en Zoetermeerders die haar kennen vanuit met name de wijken Dorp en Palenstein is groot. Bezuijen sprak met haar collega's en tekende het condoleanceregister.

Burgemeester Michel Bezuijen: "Gister bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Kim Minnee, onze wijkagente in Dorp en Palenstein, plotseling is overleden. Onderweg voor haar dienst bij ons politiekorps in Zoetermeer is haar iets noodlottigs overkomen. Collega-hulpverleners hebben gevochten voor haar leven, maar dat kon haar niet meer redden. Afgelopen zaterdag genoot Kim nog zichtbaar van haar politiewerk tijdens de Sinterklaasintocht in Zoetermeer.

De verslagenheid rondom het overlijden van Kim is, begrijpelijk, erg groot. Ik leef zeer mee met de partner, kinderen, familie en vrienden van Kim en wens hen alle sterkte toe met dit plotselinge en ontzettend verdrietige verlies. Vanmiddag heb ik op het politiebureau van Zoetermeer de condoleance getekend en gesproken met collega’s van Kim. Het bericht van het overlijden van hun geliefde collega maakt veel indruk. Net als bij de medewerkers van onze gemeente Zoetermeer die met Kim samenwerkten. Ik wens de politiecollega’s van Kim en iedereen die vanuit de gemeente Zoetermeer met Kim samenwerkte heel veel sterkte."

Bij het Zoetermeerse politiekorps hing de vlag vandaag halfstok.