Buurtfestival in Seghwaert: bekijk het programma voor vandaag

24 September 2022, 06:30 uur
Lokaal
mainImage

Het is vandaag feest in de wijk Seghwaert. Bij Gaardedreef 185 en 189, in en om het park en in de boomgaard, worden er tussen 11.00 en 15.00 uur diverse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd. Kom bijvoorbeeld smullen van de mini-high tea of maak een smoothie. Doe mee aan een workshop ukelele spelen, yoga, schilderen/tekenen of stijldansen (zie foto).

Er is straattheater en muziek en voor kinderen een springkussen, spelletjes en knutselactiviteiten. En dit is nog niet alles, want er is nog veel meer te doen. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de vierde zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. 'Want goede buren doen ertoe', zo is het motto van het evenement.

Deze dag wordt georganiseerd door De Hof van Seghwaert en Buurtvereniging Seghwaert op Dreef samen met CrossFit TX, Gro-Up, Jessica Dansen en inZet met support van de gemeente Zoetermeer. Bekijk het programma hier.

Aanmelden voor de dansworkshops, yoga en klankschalen kan via www.stijldanseninzoetermeer.nl/burendag en voor de mini-high tea via [email protected]. Geef je naam op, of je met één of twee personen komt en welk dagdeel je voorkeur heeft: 's morgens of ’s middags.