Zoetermeers Dagblad | DSO-coach verwacht grillig competitieverloop
mainImage

DSO-coach verwacht grillig competitieverloop

18 oktober 2020, 13:19 uur
Lokaal

Oscar Biesheuvel, hoofdtrainer van de DSO-selectie, verwacht een grillig competitieverloop voor zijn voetbalploeg. De Zoetermeerders, die het seizoen eerder dit jaar al niet konden afmaken, zijn net als vele sportteams de dupe van de coronamaatregelen.

"De wereld is hoogst onrustig en onzeker. Helaas, maar logischerwijs geldt dat ook voor de voetbalwereld. Erg vervelend, vooral voor alle voetbalclubs die het toch al zo moeilijk hebben na de eerste lockdown", zegt Biesheuvel tegen www.zoetermeersdagblad.nl

"Ik verwacht een competitie waarin wedstrijdloze weken worden afgewisseld met weken met extra doordeweekse wedstrijden. Daar moeten we ons op instellen en in die weken proberen te pieken. We gaan het zien. Leuk is anders, maar we zullen het ermee moeten doen."

Van alle eerste seniorenelftallen van voetbalclubs in Zoetermeer speelt DSO op het hoogste niveau, in de tweede klasse. In 2C staat de ploeg negende, met de kanttekening dat het slechts twee duels uitspeelde. De meeste teams uit de poule kwamen vaker in actie.   


Foto: Orange Pictures / Rob Romer