DSO kan het geluk niet afdwingen en loopt tegen tweede nederlaag op

3 September 2023, 10:37 uur
Lokaal
mainImage

Wederom een anti-climax DSO, dat door een 1-2 tegen ASWH ook de tweede wedstrijd op Vierde Divisie niveau verloor.

Toch zag de wereld er in de beginfase geheel anders uit. Na zeven minuten kwamen de Zoetermeerders reeds op een 1-0 voorsprong door een treffer van Koen Jongejan. Binnen een half uur waren de rollen echter omgedraaid. Dankzij twee treffers van Joshua Adney kwamen de gasten op een 1-2 voorsprong die niet meer werd wegegeven.

DSO had weliswaar na rust een groot veldoverwicht, maar het vizier stond voorin niet op scherp. De blessuretijd was hiervoor tekenend. Een inzet van Diederick Luydens werd van lijn gehaald en Ziad Mohamed schoot op de paal.

Zaterdag gaat DSO op bezoek bij SC Feyenoord, dat FC ’s-Gravenzande met 1-3 versloeg.