mainImage

'Enorme opkomst' bij Culinair Zoetermeer

5 juli 2022, 06:30 uur
Lokaal

Op 1, 2 en 3 juli veranderde de Markt in Zoetermeer voor het eerst in twee jaar weer in het grootste terras van de regio, tijdens Bodega Norton Culinair Zoetermeer. Drie dagen lang werd er volop genoten van gerechten, mooie, wijnen en muziek. De opkomst was volgens organisator Netwerk Zoetermeer enorm. 'Deze 21e editie is door deelnemers en organisatie als het meest succesvolle ervaren tot nu toe.'

Op vrijdag opende wethouder Jan Iedema als wethouder Citymarketing en Evenementen het evenement door een fles champagne te sabreren. Hij was zeer verheugd dat na twee jaar corona dit festival voor de stad weer georganiseerd kon worden.

Het foodfestival werd omlijst met diverse activiteiten voor kinderen en live optredens. Festivalcoördinator Jeffrey de Bake kijkt met trots terug op het evenement.

"De goede sfeer straalde er bij de bezoekers vanaf. Maar ook de deelnemende restaurants en de medewerkers van het festival waren aan het genieten. Mooi om te zien dat iedereen zoveel energie van elkaar kreeg. Met slechts een korte voorbereidingstijd en na een weekendlang knallen, kunnen we trots zijn op wat we hebben neergezet."