Hoog bezoek bij DSO

19 March 2023, 09:05 uur
Lokaal
mainImage
Zoetermeers Dagblad
Voorzitter Ruud Meere (links) met burgemeester Michel Bezuijen op de tribune bij DSO.

Burgemeester Michel Bezuijen was gistermiddag aanwezig bij DSO, waar hij werd ontvangen en begeleid door voorzitter Ruud Meere.

"Het was een eer dat hij onze vereniging bezocht", reageert Ruud Meere. "We konden de burgemeester meteen bijpraten over de laatste ontwikkelingen van DSO, de accomodatie en de ambities om te promoveren. We vonden het uitermate plezierig dat de burgemeester zich hierover liet informeren".

"Een bijzonder leuke, informatieve en gezellige middag", aldus Michel Bezuijen. "Ik ben een voetballiefhebber en heb zelf nog in het eerste in Hoofddorp gespeeld. Maar dat was alweer een tijdje geleden. Ik ben nog wel actief voor het nationale burgemeesters-elftal dat overigens sporadisch in actie komt. Het was overigens mooi om DSO te zien winnen. Ze hebben een goed elftal". 

Bezuijen kwam overigens diverse bekenden tegen. Hij bleek dan ook bijzonder populair te zijn bij tal van Zoetermeerders. Ruud Meere hefet overigens ook in Voorburg nog enige lokale bekendheid waar hij jarenlang voorzitter van vv Wilhelmus is geweest.