mainImage

Jeremy Mooiman lijsttrekker PVV Zoetermeer

21 december 2021, 12:33 uur
Lokaal

Jeremy Mooiman is gekozen als lijsttrekker voor de lokale PVV-fractie bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Mooiman zit sinds 2016 namens de PVV in Provinciale Staten van Zuid-Holland en is sinds 2018 fractievoorzitter van de PVV in Zoetermeer. De partij voegde zich in 2018 bij de Zoetermeerse raad met twee zetels. Peter Smitskam is het andere raadslid.

"We hebben ons de afgelopen jaren stevig ingezet voor een veilig, leefbaar en welvarend Zoetermeer waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Een stad met florerende bedrijvigheid, hoogwaardig onderwijs, en een actieve beroepsbevolking, alsmede voldoende woningen voor onze burgers, betaalbaar én kwalitatief, waarbij we rekening houden met het woongenot van bestaande én nieuwe inwoners", aldus Mooiman.

"We hebben de afgelopen jaren op meerdere terreinen veel bereikt. Tientallen van onze voorstellen werden aangenomen. We gaan door met een rationeel, realistisch en nodig geluid. Het is tijd voor groei om nóg meer te bereiken voor onze inwoners."

PVV Zoetermeer maakt op korte termijn de kandidatenlijst en het programma bekend.