mainImage

Meeting voor senioren over doorstromen naar passende woning

14 mei 2022, 13:00 uur
Lokaal

Naar aanleiding van de drukbezochte bijeenkomst vorig jaar organiseert inZet voor maandag 23 mei om 14.00 uur opnieuw een informatiebijeenkomst voor senioren over het doorstromen vanuit een (grote) sociale huurwoning naar een beter passende woning.

Wilt u weten wat het aanbod voor senioren is in Zoetermeer? Hoe het reageren op woningen precies werkt? Voor welke woningen u in aanmerking komt en of er eventueel hulp mogelijk is bij een verhuizing? Seniorenmakelaars Rebecca en Karen vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met seniorenmakelaars Karen Simon, namens de woningcorporaties in Zoetermeer en Rebecca Brekelmans, namens woonnet-Haaglanden. Zij begeleiden senioren die wonen in een (grote) sociale huurwoning en willen doorstromen naar een passende, vaak gelijkvloerse woning.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 23 mei om 14.00 uur in het inloopcentrum van inZet in Rokkeveen aan de Nathaliegang 79. Omdat er beperkt plek is, is het verstandig om op tijd aan te melden. Dit kan telefonisch (dagelijks tussen 10.00 en 16.00 uur) via 088-0234 274 of door een e-mail te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar [email protected]