Ook de Rabobank stimuleert vrouwelijk ondernemerschap

8 March 2024, 08:00 uur
Lokaal
mainImage
Rabobank

Ondernemers zijn enorm belangrijk voor de maatschappij én economie. In het afgelopen jaar is het aantal vrouwelijke ondernemers volgens de KVK flink gestegen. Een mooie ontwikkeling wat zorgt voor meer diversiteit.

"Vandaag vieren we Internationale Vrouwendag", aldus Mirelle Pennings Directeur Commercial Banking bij Rabobank Bedrijven. "Laten we stilstaan bij de groei van vrouwelijk ondernemerschap in Nederland, en de kracht, lef en ambitie van alle inspirerende vrouwen in ons netwerk.Samen bouwen aan een inclusieve toekomst voor vrouwelijk ondernemerschap. En in dat kader heb ik onlangs, namens Rabobank, Code V ondertekend; een samenwerking van 65 organisaties die streven naar gelijke ondernemerskansen voor vrouwen in Nederland.
  Welke vrouwelijke ondernemer bewonder jij het meest? Of je nou beginnend ondernemer bent, of al wat jaren bezig bent, dagelijks moet je knopen doorhakken. Hoe je betere keuzes maakt voor je bedrijf? Of die financiering binnenhaalt om te kunnen groeien? Kijk op deze link waar ook veel achtergrondinformatie is te vinden".