mainImage

Op 5 en 20 oktober veiligheidsbijeenkomsten in Zoetermeer

24 september 2022, 10:15 uur
Lokaal

Inwoners en ondernemers uit Zoetermeer zijn volgende maand welkom om hun aandachtspunten mee te geven tijdens veiligheidsbijeenkomsten op woensdag 5 oktober bij Dekker Zoetermeer aan de Scheglaan 12 en op donderdag 20 oktober bij Het Wapen van Zoetermeer aan de Zegwaartseweg 31. Beide bijeenkomsten starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

"Zoetermeer is een grote en veilige stad. Dat neemt niet weg dat er helaas elk jaar, ook dit jaar weer, een aantal heftige gebeurtenissen plaatsvindt. Zoals de geweldsincidenten waar jongeren bij betrokken waren en de mishandeling van onze handhavers. Dat is ontoelaatbaar, we moeten dus scherp blijven. Samenwerking is ontzettend belangrijk als het gaat om veiligheid in de stad. Ik vraag dan ook inwoners, ondernemers en onze veiligheidspartners met ons mee te denken en om zich samen met ons in te zetten voor het veilig houden én maken van onze stad en de wijken."

Aanmelden
Inwoners en ondernemers kunnen zich aanmelden voor één van de bijeenkomsten door een e-mail te sturen naar [email protected] Geef daarbij aan naar welke bijeenkomst u komt en met hoeveel personen.

Doe mee via internet
Online reageren kan ook. Van 1 oktober tot en met 31 oktober 2022 kunnen inwoners en ondernemers via doemee.zoetermeer.nl hun aandachtspunten voor het nieuwe veiligheidsbeleid aan de gemeente meegeven. Op www.zoetermeer.nl/veiligheid staat het programma van de bijeenkomsten en meer informatie over wat de gemeente doet aan de veiligheid van Zoetermeer.


Foto: Spa-Media