Politie zoekt getuigen na explosie in Zoetermeer

21 September 2022, 17:00 uur
Lokaal
mainImage

De politie is nog altijd op zoek naar getuigen van een incident in Zoetermeer eerder deze maand. Bij een woning aan de Van Coehoornschans in de wijk Noordhove is op maandagavond 12 september brand gesticht. De brand was al door een buurtbewoner geblust voordat de brandweer ter plaatse was. Niemand raakte gewond, meldt de politie.

Rond middernacht schrok de buurt op door een klap en bleek er bij de voordeur van de woning brand te zijn gesticht. Doordat de brand snel geblust werd, bleef de schade volgens de politie beperkt tot een gat in de voordeur en gesprongen ruiten. De recherche is direct een onderzoek gestart en zal ook een buurtonderzoek doen. Er zijn vooralsnog geen aanwijzigingen die erop duiden dat er een verband is tussen deze zaak en andere recente incidenten.

Iets verdachts gezien?
De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Heeft u maandagavond iets verdachts gezien in de omgeving van de Van Coehoornschans? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Bel naar de politie: 0900-8844.