mainImage

Start bouw van DuinParc in Zoetermeer

Van links naar rechts Paul Trip (MRP), Jan Iedema (wethouder Gemeente Zoetermeer) en namens alle kopers de heer en mevrouw Gupta- Balkaran
23 september 2022, 09:58 uur
Lokaal

Jan Iedema (wethouder gemeente Zoetermeer), Paul Trip (Special Advisor Development MRP) hebben samen met de heer en mevrouw Gupta-Bakaran (kopers in ParcVeld) de start van de bouw van de 100 woningen van ParcVeld ingeluid door het opgraven van de schat van Zoetermeer. De bouw van ParcVeld, onderdeel van de gebiedsontwikkeling DuinParc, met 40 eengezinswoningen en 60 appartementen is nu gestart.

DuinParc is de laatste ontwikkeling in de wijk Oosterheem, grenzend aan het groene natuur- en recreatiegebied Bentwoud. MRP heeft hier 125 woningen ontwikkeld.

Start bouw
ParcVeld bestaat uit 60 appartementen - verdeeld over twee gebouwen BentParc en ParcWoud - en 40 eengezinswoningen. De eerste fase van DuinParc met 25 eengezinswoningen wordt binnenkort opgeleverd. Paul Trip, Algemeen Directeur MRP: "DuinParc is een diverse gebiedsontwikkeling op een unieke plek in Zoetermeer naast het natuur- en recreatiegebied BentWoud. De combinatie van eengezinswoningen en appartementen biedt de mogelijkheid dat generaties bij elkaar kunnen blijven wonen en de groene woonomgeving zorgt voor een vitale leefstijl. Wij zijn dan ook verheugd dat we nu ook met de bouw van de laatste fases van DuinParc kunnen starten."

DuinParc is een gebiedsontwikkeling van MRP en bestaat uit 125 woningen. Het ontwerp is van Hans Been Architecten en de realisatie wordt door Ten Brinke gedaan. De woningen worden in verschillende fases naar verwachting van eind 2023 tot medio 2024 opgeleverd. MRP ontwikkelde eerder het nieuwbouwproject Oostererf in Zoetermeer.