SVO Buytenpark krijgt van de zomer tweede kunstgrasveld

15 May 2024, 16:26 uur
Lokaal
mainImage
Martin van Oostveen

SVO Buytenpark is een gezellige voetbalvereniging met ca. 400 leden gelegen in het gelijknamige en bosrijke Buytenpark. De club bestaat aankomend seizoen 25 jaar,  ligt vlakbij Snowworld en Adventure Valley en is zowel per auto als fiets uitstekend bereikbaar. De club kenmerkt zich door haar sociale en familiaire karakter. De club krijgt in de zomerstop haar 2e kunstgrasveld, waardoor er voor alle leden voldoende ruimte is om altijd lekker en op een goed veld te voetballen.

Proeftrainingen jeugdleden

SVO Buytenpark biedt in de maand mei en begin juni nog volop mogelijkheden voor de jeugd voor het meedoen aan een of meerdere proeftrainingen. Wil jou zoon/dochter graag kennis maken met voetbal of kan jouw zoon/dochter al een aardig balletje trappen? Stuur een email aan [email protected] en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, trainingsdagen en -tijden.

Jeugdinstuif

Ook houdt SVO Buytenpark op zaterdag 1 juni van 10.00uur tot 13.00uur een jeugdinstuif waar iedereen in de leeftijd van 4-12 jaar aan kan deelnemen.  Bij deze jeugdinstuif staat plezier centraal. Zo zijn er springkussens, is er voetbaldarts, demonstratietrainingen en nog veel meer. Voor een gezonde snack en iets te drinken tussendoor wordt natuurlijk gezorgd. Heb je interesse in deze activiteit, geef je hiervoor op via [email protected] Deelname is gratis.