Vrijwilligers gezocht 'inZet Bijdorplaan' in Zoetermeer

21 February 2024, 15:58 uur
Lokaal
mainImage

Wil jij iets betekenen voor een ander, actief bezig zijn, je talenten ontdekken en ontwikkelen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor inZet inlooplocatie Bijdorplaan (Bijdorplaan 471). Ben jij klantvriendelijk, kun je goed communiceren en wil je ondersteunen bij het uitvoeren van de werkzaamheden?

Als vrijwilliger ben je belangrijk voor onze inlooplocatie want: De bezoekers hebben bij binnenkomst als eerst contact met jou. Je heet ze warm welkom. Daarnaast weet je de lekkerste koffie of thee te zetten en ben je een echte sfeermaker. Je ondersteunt sociaal makelaar Odette Haasnoot en helpt met hand- en spandiensten.

Wij zijn voor ons koffiepunt aan de Bijdorplaan op zoek naar vrijwilligers voor één ochtend of middag in de week van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur. Ben je geïnteresseerd in het vrijwilligerswerk bij ons, dan komen we graag in contact met jou. Je kan je ook in tweetallen aanmelden, om met een vriend(in) samen het koffiepunt te bedienen.

Maak een afspraak of loop langs bij sociaal makelaar Odette. Zij vertelt je graag meer over het centrum en de activiteiten. Je kunt Odette vinden aan de Bijdorplaan 471 of bereiken via 06 – 547 92 781 of [email protected] op dinsdag tot en met donderdag. Je bent van harte welkom. Palet Welzijn maakt deel uit als onderdeel van het samenwerkingsverband van inZet.