mainImage

Wie verdient de Kunst- & Cultuurprijs Zoetermeer?

Links: cultuurwethouder Robin Paalvast.
25 november 2021, 10:32 uur
Lokaal

Ook dit jaar kunnen inwoners van Zoetermeer weer personen of organisaties nomineren voor de Kunst- & Cultuurprijs en de Aanmoedigingsprijs. Dit ter waardering van hun culturele bijdragen voor de stad.

Ken jij iemand die deze prijs moet winnen? Bijvoorbeeld een onderscheidende kunstenaar, een bijzonder project wat verrassend uit de hoek kwam of een festival wat door een enorm aanpassingsvermogen toch kon doorgaan. Stuur dan een mail naar [email protected] en laat weten waarom deze persoon, vereniging of organisatie deze prijs verdient.

Een vakkundige jury zal vervolgens bekijken welke van deze initiatieven of personen recht heeft op deze prijs.

Aanmoedigingsprijs
Als extra prijs wordt ook de Aanmoedigingsprijs uitgereikt. Deze prijs gaat naar een opkomend talent in de kunst- en cultuurbranche van Zoetermeer. Dit kan ook een persoon of groep zijn die zich het afgelopen jaar enorm heeft ingezet op een bijzondere wijze.

Uitreiking
Op woensdag 23 februari zullen de Kunst- & Cultuurprijs en de Aanmoedigingsprijs uitgereikt worden in het Stadstheater Zoetermeer. Tijdens de uitreiking vindt een presentatie plaats van de genomineerden, met aansluitend de uitreiking.