mainImage

Zelfstandig werkende kok gezocht (32-38 uur)

22 september 2022, 16:00 uur
Lokaal

Dekker Zoetermeer heeft op dit moment onderstaande vacature in de horeca:

'Dekker Zoetermeer is hét bedrijf van Zoetermeer en omstreken op het gebied van sport, horeca en entertainment. In onze restaurants Lodge at the Lake, Sweet Lake Italy, Lucky’s Bowling & Sportsbar serveren wij vanuit een trendy hotspot (denk Ibiza, maar dan gewoon in Zoetermeer!) naast vegan en healthy dishes ook amazing burgers & pizza’s, zowel binnen als buiten op ons zonovergoten terras én stadstrand. Bij ons kan je naast heerlijk tafelen ook tennissen, bowlen, poolen, squashen, trouwen en proberen te ontsnappen uit één van onze vier escape rooms. Kwaliteit zowel qua service als food staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij zijn op zoek naar een: zelfstandig werkend kok

Wie ben jij?
Jij maakt het verschil! Met jouw passie voor koken en oog voor detail weet je onze gasten keer op keer te verrassen. Van pokébowl tot burger, van 2 tot 750 couverts; jij gaat samen met jouw collega’s tot het uiterste om de smaak, presentatie en kwaliteit iedere dag weer te garanderen. Jij bent een teamplayer, houdt overzicht tijdens de piekmomenten en gaat altijd voor het beste resultaat. Een gezonde dosis humor, gastgerichtheid en efficiënte manier van werken maken jou tot de ideale collega.

Wat wij bieden
Een baan voor 32 - 38 uur per week, een aanstelling voor bepaalde tijd met de intentie deze te verlengen naar een vaste aanstelling, werken in een sfeervol #teamdekker waar werkplezier en gastvrijheid op nummer 1 staan. Daarnaast bieden wij een goed salaris conform horeca-cao, doorgroeimogelijkheden, een opleiding tot leermeester (indien niet aanwezig), een tantième-regeling, tegemoetkoming in je reiskosten en de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze sportfaciliteiten.

Heb je interesse?
Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie via [email protected] t.a.v. HR en wie weet word jij onze nieuwe collega!'