'Zon, gezelligheid en winnaars in Zoetermeer'

18 September 2023, 16:51 uur
Lokaal
mainImage

Afgelopen zaterdag was er feest in heel Zoetermeer tijdens het Stadsfestival Zoetermeer 2040, zo ook bij inZet. Voor deze speciale gelegenheid was de inlooplocatie Centrum in Palenstein geopend en was inZet ook te vinden bij CKC & Partners. 

Vanaf 11.00 konden Zoetermeerders binnen spieken bij inlooplocatie Centrum. Buiten in de zon stond team inZet paraat met verschillende activiteiten, om zo menig inwoner kennis te laten maken met inZet. Dé plek waar iedereen welkom is met een zorg- of hulpvraag of gewoon voor een praatje. Er was van alles te doen, van diverse spelletjes en een workshop Happy Stones versieren tot taaltoetsen en verschillende sportactiviteiten, zoals basketbal en voetbal...kortom, voor ieder wat wils. Aan het einde van de middag was er een prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Kinderen hebben op de meest uiteenlopende manieren het inZet logo een nieuwe, kleurrijke invulling gegeven.  

Ook de Geldpunt kraam bij het CKC werd veelvuldig bezocht. Hoogtepunt van de middag was de wedstrijd ‘raad de waarde van de gevulde boodschappentas’. Bezoekers mochten een snelle blik wagen in de tas om zo een inschatting te kunnen maken. Om 15.00 werd de winnaar verblijd die de tas enthousiast in ontvangst nam.