Zoetermeers Dagblad | Zwaargewonden na steekpartij in Zoetermeer
mainImage

Zwaargewonden na steekpartij in Zoetermeer

6 juni 2021, 10:20 uur
Lokaal, Den Haag & Regio

Nabij de skatebaan aan het Fonteinbos in de wijk Meerzicht vond gisteravond rond 23.00 uur een steekincident plaats. Hulpverleners troffen twee slachtoffers, van 15 en 16 jaar, aan met meerdere steekwonden in onder meer het hoofd, nek en borst.

Beide slachtoffers zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Na onderzoek hielden agenten rond middernacht twee Zoetermeerders van 15 en 16 jaar aan. Hun betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht, meldt de politie.

Getuigen vertelden agenten dat de slachtoffers door meerdere personen aangevallen werden met steekwapens. De daders zouden daarna zijn gevlucht richting de Afrikaweg en Voorweg. De politie kreeg daarbij signalementen mee van het daders.

Na onderzoek hielden agenten bij twee woningen in de wijken Buytenwegh en Seghwaert de verdachten aan. In één van die woningen hield de politie nog een 17-jarige Zoetermeerder aan voor belemmering en belediging. De politie zet het onderzoek voort en sluit meerdere arrestaties niet uit.

Iets gezien of gehoord?
Zag u het steekincident? Of zag verdachte personen in de omgeving wegvluchten? Of heeft u camerabeelden van een ringdeurbel, dashcam of bewakingscamera waar de verdachten opstaan? Neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. 0800-7000.


Foto: ANP