ADO Den Haag in de beker naar Kozakken Boys

23 October 2022, 10:27 uur
Sport
mainImage

Zaterdagavond vond de loting plaats voor de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi. In de balletjes zaten 27 winnaars uit de eerste ronde, aangevuld met vijf clubs die in Europa actief zijn of waren.

Voor ADO Den Haag is er een uitwedstrijd tegen Kozakken Boys uit uit de koker gekomen. De Tweede Divisionist stuntte in de eerste ronde door Vitesse na penalties uit te schakelen.

Bekerhouder PSV neemt het in de tweede ronde van de KNVB-beker op tegen Sparta. De Eindhovenaren van coach Ruud van Nistelrooij spelen uit op Het Kasteel in Rotterdam. Landskampioen Ajax begint in het bekertoernooi met een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.

Feyenoord werd in de tweede ronde thuis gekoppeld aan PEC Zwolle. Twee Eredivisieclubs spelen verder tegen een andere club uit het hoogste niveau. Excelsior speelt thuis tegen AZ en Heerenveen neemt het op tegen FC Volendam, kwam uit de loting die werd uitgevoerd bij ESPN.

De wedstrijden in de tweede ronde van de KNVB-beker worden gespeeld op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 januari 2023.