ADO Den Haag speelt gelijk en slaat aanval op derde plaats af

11 March 2024, 23:18 uur
Sport
mainImage
ANP

ADO Den Haag heeft een aanval op de derde positie van de Keuken Kampioen Divisie afgeslagen. De club knokte zich terug in het thuisduel met FC Dordrecht (2-2), na een achterstand van 0-2.

Ilias Sebaoui en Mathis Suray troffen in de eerste helft doel voor Dordrecht. Vervolgens scoorden Alex Schalk en Daryl van Mieghem voor de thuisploeg.

ADO Den Haag blijft de nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie, met een voorsprong van 1 punt op FC Groningen dat het uitduel met Jong PSV tot een goed einde bracht (2-3). Marvin Peersman maakte in de 94e minuut het winnende doelpunt.

Jong Ajax

De Graafschap heeft het thuisduel met Jong Ajax verloren (0-2), Jaydon Banel en Nassef Chourak scoorden voor de bezoekers. Helmond Sport won voor eigen publiek van Jong AZ (3-1), met dank aan doelpunten van Martijn Kaars, Giannis Botos en Álvaro Marín.

Abel Stensrud heeft TOP Oss aan een uitzege op FC Emmen geholpen (0-1). Eindhoven was veel te sterk voor Jong FC Utrecht (3-0). Ozan Kökcü en Farouq Limour scoorden voor de thuisploeg en Neal Viereck passeerde zijn eigen doelman.