ADO Den Haag stapt over op nieuw ticketsysteem

23 December 2022, 11:10 uur
Sport
mainImage
Endore Creative Agency

Voetbalclub ADO Den Haag start op 1 januari met een nieuw ticketsysteem. Supporters hoeven dan straks nog maar één persoonlijk account te hebben voor alle kanalen van ADO Den Haag, zoals ticketing en de webshop.

“Helaas heeft ADO Den Haag de afgelopen twee seizoenen niet de service kunnen bieden die supporters bij het aankopen van tickets van ons mogen verwachten en verliep dit proces niet altijd vlekkeloos”, schrijft de club op de eigen website. “Er is daarom de afgelopen periode hard gewerkt om de overstap te kunnen maken naar Tymes4. Deze overstap is een vereiste om in de toekomst de kaartaankoop simpeler te maken en ook is het platform een stuk gebruiksvriendelijker.”

Tymes4 is een systeem dat specifiek is gemaakt voor het betaald voetbal en al door veertien andere Nederlandse Betaald Voetbalorganisaties wordt gebruikt.

Kaartverkoop FC Dordrecht

Vanwege de overstap maar de nieuwe software start de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht pas op woensdag 3 januari. Mensen die er zeker van willen zijn dat ze voor deze wedstrijd een kaart kunnen aanschaffen kunnen die nu wel al reserveren.

Daarnaast zal ADO Den Haag in de week van 9 januari een Halve Seizoenkaart gaan aanbieden. Supporters die eerder de ‘Zes keer thuis kaart’ hebben aangeschaft ontvangen hierover een persoonlijke email.

In verband met de overgang naar een nieuw ticketingsysteem is het tijdelijk niet mogelijk om een clubkaart aan te schaffen. In de eerste week van januari zal dit wel weer mogelijk zijn.