Afgelastingen voetbalprogramma

24 January 2019, 19:44 uur
Sport
mainImage

Het winterweer zorgt ervoor dat er zaterdag een algehele afgelasting geldt voor de districten Noord, Oost, Zuid I en II en West I en II. Voor de zondag geldt dat eveneens voor de districten Noord, Oost en Zuid I en II én de B-categorie in de districten West I en II.

Voor het landelijke amateurvoetbal is geen algehele afgelasting van toepassing. Hieronder vallen onder andere de Tweede divisie mannen t/m Hoofdklasse mannen, maar ook de KNVB Beker vrouwen, waar dit weekend de achtste finales op het programma staan. Ook de Jeugdcup O19, O15 en O13 – waar eveneens de achtste finales op het programma staan – behoren tot het landelijk amateurvoetbal en zijn dus voorlopig niet afgelast.

Zaterdag zal er om uiterlijk 12.00 uur een beslissing genomen worden over de categorie A-competities op zondag in de districten West I en West II. Naast dat het in deze districten altijd relatief iets zachter is qua weer, is er tevens een groot aantal kunstgrasvelden, waarvan het nu nog niet zeker is of dat deze zondag wel of niet bespeelbaar zijn. Dit als gevolg van de verwachte hogere temperaturen.

Afgelastingen zaterdag 26 januari

District

A-categorie

B-categorie

Landelijk

 

 

Noord

x

x

Oost

x

x

West I

x

x

West II

x

x

Zuid I

x

x

Zuid II

x

x

Afgelastingen zondag 27 januari

District

A-categorie

B-categorie

Landelijk

 

 

Noord

x

x

Oost

x

x

West I

 

x

West II

 

x

Zuid I

x

x

Zuid II

x

x