Afscheid Arjen van Santen bij SV Oosterheem

17 June 2019, 20:15 uur
Sport
mainImage
Chris van Dijke (www.chrisvandijke.nl)
Hoofdtrainer Fred van Dokkum, Arjen van Santen en voorzitter Jules Lieveld.

Arjen van Santen neemt na zeven jaar afscheid van de selectie van SV Oosterheem. Met die ploeg acteerde hij voorbije seizoenen in de vierde klasse en een jaar in de derde klasse. De verdediger kreeg als aandenken een fotolijst, waarna hij met trainer Fred van Dokkum en voorzitter Jules Lieveld poseerde voor de camera van Zoetermeers Dagblad-fotograaf Chris van Dijke.

Meerdere sterkhouders vertrekken uit het Buytenpark, want ook Jasper van Viegen stopt ermee. Hij blijft echter wel verbonden aan de vereniging als manager jeugdopleidingen. Verder stoppen ook Marco Dirksz, Nick de Vries en Menno Willemstein.

Daarentegen begroet de club dertien nieuwe selectiespelers. Jordy Harteveld, Dennis Harteveld, Sander van Oosterhoudt, Stefan van der Veen, Jasper ten Hoorn, Milan van Schaijik, Dylan Berkemeier, Bobby Berkemeier, Quirijn Faber, Kevin van der Burg, Maarten van Dulst, Anthony Oudshoorn en Marijn Detiger komen de gelederen van SV Oosterheem versterken. Het merendeel komt van DSO. 

Hoofdtrainer Fred van Dokkum vindt het jammer dat een aantal spelers stopt. "Van deze spelers hebben wij afgelopen zaterdag tijdens en na de oefenwedstrijd tegen Floreant zondag 1 (6-0 winst) passend afscheid genomen. Het is jammer dat deze spelers stoppen, maar voor deze jongens staat de deur bij de club en bij mij altijd open. Belangrijk voor SV Oosterheem is dat ik er dertien nieuwe en talentvolle jongens bij krijg. Deze jongens zijn vrijwel allemaal begin of halverwege de twintig. Hier kan SV Oosterheem weer jaren mee door."